Мед Атлант

Адвоката колишнього міліціонера, через якого судять патрульного, затримали з наркотиками. ФОТО

МІСТО писало, що Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом передачі наркотичних засобів та психотропних речовин адвокатом своєму підзахисному, який перебував під вартою в установі виконання покарань.

Адвокат під час чергової зустрічі зі своїм підзахисним у СІЗО передав особливо небезпечний наркотичний засіб марихуану, таблетки субітексу, що містять наркотичний засіб (бупренорфін), та психотропну речовину амфетамін. За вчинене зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

МІСТУ стало відомо, що затриманий – адвокат й екс-міліціонера Михайла Ільницького. Нагадаємо, через екс-міліціонера франківського патрульного Леоніда Гончарука підозрюють у перевищенні службових обов’язків. Патрульний нібито зламав мізинець Ільницькому. Додамо, що у пана Ільницького два захисники, які з`являлися у суді. Наразі один із них затриманий.

Вказану особу затримано на місці вчинення злочину в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо оголошення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів») Кримінального кодексу України, та обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Читайте також: Подробиці ДТП у Яремчі: закарпатець виїхав на тротуар і на смерть збив 4-річну дівчинку. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...