Мед Атлант

У центрі Івано-Франківська в будинку обвалилася сходова клітка. ФОТО/ВІДЕО

Вчора, 14 січня, в житловому будинку на вул. Січових Стрільців, 16 в під’їзді утворилася тріщина та стався обвал сходової клітки.

Інцидент трапився на першому поверсі триповерхового будинку. 14 січня о 22.50 поступило повідомлення про обвал. До місця виклику було направлено комунальну установу “Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба” (МАРС). По прибуттю до місця виклику в ході проведення розвідки було обстежено сходову клітину та встановлено те, що на ній утворилась тріщина та частково обсипалась штукатурка. Працівниками огороджено місце події та відкрито запасний евакуаційний вихід з приміщення офісу “Мері Кей”, який знаходиться в даній будівлі. Цей будинок вважається аварійним.

Для вирішення питання сьогодні, 15 січня, буде проведено позачергове засідання комісії ТЕБ та НС м. Івано-Франківськ.

До місця виклику виїжджали: працівники муніципальної варти, екіпаж патрульної поліції, начальник ДПРЧ-1 У ДСНС України в Івано-Франківській області, Управляюча компанія «Балтія-Сервіс», начальник управління з питань НС Івано-Франківської МР.

Фото, відео Andrzej Kijowski з Фейсбуку

Нагадаємо, ввечері 22 листопада на вулиці Шевченка, 11 в Івано-Франківську стався обвал на будмайданчику недобудованого корпусу Католицької школи. Внаслідок цього травмувалися четверо будівельників, ще один – загинув. Поліція відкрила кримінальне провадження через «порушення правил безпеки», адже роботи велись, коли надворі було темно і падав дощ. Репортаж із місця події дивіться у відеосюжеті МІСТА за посиланням.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...