Мед Атлант

Прикарпатська поліція шукатиме незаконних мігрантів

Для запобігання вчиненню правопорушень іноземцями та особами без громадянства в період з 05 лютого по 30 квітня 2018 року в області  пройдуть профілактичні заходи під умовною назвою  „Мігрант”.

Метою цих заходів є запобігання порушення законодавства України в міграційній сфері,  протидії нелегальній міграції та іншим порушенням, повідомляють у прес-службі ГУНП Івано-Франківської області.

Працівниками підрозділів управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області з метою виявлення іноземців та осіб без громадянства, які вчиняють правопорушення, незаконно перебувають на території України організовуються та здійснюються разом з працівниками підрозділів УДМС в області наступні перевірки, а саме:

  • речових та продовольчих ринків, торговельних майданчиків, аеропорту, вокзалів та прилеглих до них територій;
  • місць тимчасового проживання та перебування іноземців, гуртожитків, готелів, у тому числі місць навчання та проживання студентів-іноземців в навчальних закладах;
  • грально-розважальних закладів (ресторанів, кафе, барів).

Водночас, під час проведення заходів працівниками управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області звертається особлива увага на автомобілі з іноземною реєстрацією та осіб, які ними керують. З метою їх перевірки на причетність до скоєння правопорушень, також проводяться заходи щодо виявлення осіб, які здійснюють незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією області. В ході проведення заходів особлива увага звертається на автомобілі з іноземною реєстрацією та осіб, що ними керують.

Читайте також: Бруд та безлад: поліція та соцпрацівники перевірили неблагополучну сім’ю. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...