Мед Атлант

Франківські патрульні вчили школярів безпеки. ФОТО

Франківські патрульні у місті розпочали Всеукраїнську акцію “Будь помітним! Безпека – понад усе!”. Інспектори зустрілися з школярами Івано-Франківська

Сьогодні, 11 квітня, стартує всеукраїнська акція “Будь помітним! Безпека – понад усе!”. Її у  16 кшолі Івано-Франківська презентують шкільні офіцери поліції. Мета акції: підвищення безпеки дорожнього руху для дітей шкільного віку.

В Івано-Франківській області до кінця квітня буде охоплено 45 шкіл. Нині презентують проект у школі №16. Її обрали шкільні офіцери через співпрацю. Шкільні офіцери подарують інтерактивні книжки і флікери маленьким школярам.

Багато випадків, коли діти потрапляють у ДТП. Для того, аби діти були помітними на дорогах, їм треба про це розповідати. Світловідбиваючі елементи є необхідні для вирішення цього питання, — каже начальник відділу зв’язків із громадськістю УПП в Івано-Франківській області Христина Максимчак.

Захід розпочався з привітання “Бажаю здоров’я”. А ще маленькі школярі розказували, хто ж такий поліцейський. Для школярів інспектори підготували багато розважальних моментів, а ще вручили подарунки.

Христина Максимчак каже, що приємно, коли діти кажуть батькам, які хочуть перебігти дорогу у не встановленому місці: “Не можна, казав дядя поліцейський”.

До слова, проект реалізується МВС спільно з Національною поліцією та Консультативною місією ЄС (EUAM).

Читайте також: У Франківську вночі горів автомобіль, в якому знаходились діти. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...