Мед Атлант

Коли франківські патрульні оформляли п`яного водія, незнайомець накинувся на них з кулаками. ФОТО/ВІДЕО

Екіпажі патрульної поліції зупинили водія за порушення ПДР. Коли на нього складали матеріали, підійшов незнайомець і почав конфліктувати. Хотів навіть битися з патрульними, постійно провокував.

Попередньо про пригоду повідомили в автомобільній спільноті AutoLifeIF.

Додамо, що водія зупинили за порушення ПДР на вул. Довженка. При цьому водій виявився п`яний. Коли інспектори складали адмінматеріали за ст. 130 КУпАП (Стан сп`яніння), то підійшов старший чоловік з жінкою. Він почав “качати права” і розповідати, які патрульні некомпетентні. Мовляв, як зупинили несправедливо його друга і незаконно оштрафували. Інспектори просили чоловіка відійти та не заважати, бо триває оформлення матеріалів. Сам водій, який був нетверезий, просив відійти чоловіка і казав, що провинився.

Незнайомець продовжував конфліктувати і на зауваження не реагував. На місце приїхали додаткові екіпажі патрульної поліції. Чоловік почав чіплятися до поліцейських: шарпав за формений одяг і розмахував кулаками. Його було затримано за ст. 185 КУпАП (Злісна непокора). На місце викликано слідчих. Ніхто з патрульних не постраждав. Принаймні, видимих тілесних пошкоджень немає.


Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...