Мед Атлант

Ділянку велодоріжки від вулиці Довгої до Південного Бульвару промаркували піктограмами. ФОТО

Велодоріжку по вулиці Бельведерській (від вулиці Довгої до вулиці Південий бульвар) було зроблено в рамках проекту капітального ремонту тротуарів минулого року.

Тут зробили: відновлення покриття тротуарів (плитка замість асфальту),  облаштування безбар’єрного середовища, облаштування майданчикиів для зупинок громадського транспорту,  облаштування кишень для паралельної парковки, просторове зонування (буферна зона, пішохідна зона, велодоріжка), велодоріжки з червоної безшовної плитки, облаштування антипаркувальних стовпців.

Сьогодні вночі ця ділянка велодоріжки нарешті була промаркована піктограмами. Розмітку нанесли працівники Управління транспорту і зв’язку. Додамо, що маркування зводить до мінімуму конфлікти між велосипедистами, водіями та пішоходами, а також піктограма вказує й на напрям руху велодоріжкою.

 Лишається доставити декілька знаків, проте, цю ділянку (від вул. Довгої до Південного Бульвару) вже можна назвати повноцінною велодоріжкою, – йдеться у дописі UCG. urban consulting group у соцмережі.

Наразі у Франківську збудовано понад 12 кілометрів велодоріжок. МІСТО вже писало про перетворення Івано-Франківська на велостолицю України: як місто стає дружнім до любителів двоколісників.

Читайте такожФранківська “Велошкола” запрошує містян на безкоштовні теоретичні та практичні навчання

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...