Мед Атлант

Ударив вчительку ножицями: поліція розпочала кримінальне провадження проти учня з Франківщини

Як писало МІСТО, хлопець із Франківщини напав на вчительку у київській школі: проламав голову та проштрикнув ножицями.

Відомо, що хлопець родом з Калуша, у київській школі він навчається лише другий тиждень. Працівники школи та однокласники кажуть, що нічого дивного у поведінці школяра не помічали та що підштовхнуло його на такі дії не знають.

Столична поліція відкрила кримінальне провадження після інциденту у школі.

Подію кваліфіковано як умисне тяжке тілесне ушкодження. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України.

О 15.20 у чергову частину надійшло повідомлення лікаря, що до відділення політравми госпіталізовано вчителя школи №94: у жінки були травми голови та різані рани тіла. Потерпіла пояснила, що тілесні ушкодження у приміщенні навчальної аудиторії їй наніс учень восьмого класу.

На місце події виїжджали слідчо-оперативна група Печерського управління поліції та співробітники ювенальної превенції.

За попередньою інформацією, хлопець вдарив жінку стільцем по голові, а потім наніс травми ножицями. На цей момент  і вчитель, і школяр перебувають у медичних закладах, де ними опікуються лікарі. На місці працювали психологи, які надавали допомогу дітям, котрі під час інциденту перебували в аудиторії, – інформує відділ комунікації поліції Києва.

Кримінальне провадження розпочате за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. У ході слідства будуть встановлені причини і обставини події.

Читайте такожПоліція затримала підлітка, який у Франківську розбивав вікна авто

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...