Мед Атлант

В області викрито 6 злочинних угрупувань

Виконавчий обов’язків прокурора області Володимир Торованин розповів, що за перше півріччя цього року вдалося зменшити кількість злочинів. В області діє статистика в розрахунку 35 злочинів на 10 тисяч населення, що є найменшим показником по країні.

За статистикою в області відзначається значне зменшення умисних вбивств, тяжких злочинів та більш як на половину зменшена кількість злочинів по розбійним нападам.

Найчастіше виявлялися злочини в сфері копупції, хабарництва, земельних відносин.

Встановлено збитків на 74 млн відшкодовано більше 40 млн. Загалом заявлено позовів на більше як 50 мільйонів гривень, з них добровільно відшкодовано більше 30 мільйонів. Скасовано 146 постанов про закриття кримінальних проваджень та викрито 6 організованих злочинних груп. Викрито 82 кримінальних проваджень у корупцій схемі та 182 кримінальні провадження  в лісовій галузі. Активізована робота по закритті грального бізнесу та вже виявлено одне злочинне угрупування.

Окрім цього  зареєстровано близько 10 кримінальних проваджень, які стосуються махінацій з документацією, земельними питаннями та шахрайством.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...