Мед Атлант

На Тлумаччині горів житловий будинок

За минулу добу на Прикарпатті трапилося 5 пожеж.

За даними Управління ДСНС в Івано-Франківській області,  3 жовтня  у с. Братишів на Тлумаччині, вул. Крушенівки загорівся житловий будинок. Вогнем знищено житлову кімнату, коридор та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

У м. Калуш на вул. Винниченка горіла електропроводка в салоні автомобіля “Нива”. Вогнем пошкоджено панель приборів, внутрішню обшивку та лобове скло автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля.

о 20.10 год у с. Добротів Надвірнянського район на вул. Г. Мазепи тарпилася пожежа перекриття житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – перекал пічного опалення.

У смт Обертин на вул. Незалежності загорілося перекриття житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

У Коломийському р-н, с. Гвіздець на вул. Привокзальна горіла недіюча  будівля. Вогнем знищено покрівлю та перекриття приміщення. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте також: На Прикарпатті розшукують безвісти зниклого 18-річного жителя Тисменицького району

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...