Мед Атлант

Франківська депутатка потрапила у ТОП-10 НАЗК за несвоєчасне подання декларації

У прес-службі Національного агентства з питань запобігання корупції назвали ТОП-10 виявлених ознак порушень антикорупційного законодавства за грудень: франківська депутатка потрапила у список через несвоєчасне подання декларації.

Депутатка з Івано-Франківської міської ради Олександра Федорук закриває рейтинг, складений Національним агенством з питань запобігання корупції. На депутатку склали адмінпротокол за несвоєчасне подання декларації без поважних причин.

На першому місці рейтингу, складеного прес-службою Національного агентства з питань запобігання корупції – обґрунтований висновок щодо зафіксованих ознак незаконного збагачення та декларування недостовірної інформації народним депутатом України Євгенієм Гєллєром, який був направлений до Національного антикорупційного бюро України.

Друге та третє місця посідає правопорушення: подання недостовірних відомостей у деклараціях. Два обґрунтовані висновки складені стосовно народного депутата України Дениса Омельяновича та один обґрунтований висновок – стосовно депутата Київської міської ради Сергія Харчука.

На четвертому та п’ятому місцях – адмінпротоколи за вчинення дій чи прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів, які складені стосовно народних депутатів України Сергія Дунаєва та Георгія Логвинського.

Зазначимо, на  франківську депутатку раніше уже складали протокол про корупційне правопорушення.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...