Мед Атлант

ДТП на Тисменицькій трасі: водій автомобіля “Опель” втік з місця події. ФОТО/ВІДЕО

Як раніше інформувало МІСТО, на Франківщині на Тисменицькій трасі внаслідок ДТП перекинулася автівка. 

Як повідомляє голова обласного осередку ВО “Свобода” на своїй сторінці у фейсбук, учасник аварії, водій автомобіля “Опель” на єврономерах, втік з місця пригоди.

Шановні друзі, прошу максимального поширення. На Тисменицькій трасі сталася аварія і водій “Опеля” на єврономерах втік з місця пригоди. Якщо будете мати інформацію про цього чоловіка – повідомте поліцію, – йдеться у дописі.

Опубліковано Михайлом Короликом Вівторок, 19 березня 2019 р.

Сектор комунікації поліції Франківщини інформацію підтвердив та повідомив, що близько 10 години 30 хвилин до поліції зателефонували медики і повідомили, що в Тисмениці сталася ДТП. Коли поліцейські приїхали на місце аварії, то з’ясували, що один із учасників дорожнього руху втік.

Попередньо встановлено, що автомобіль “Opel Astra” (іноземна реєстрація) не обрав безпечної швидкості і врізався в автомобіль “BMW”, що рухався по тій же смузі. Через зіткнення автомобіль “BMW” виїхав на зустрічну смугу, з’їхав у кювет і врізався у дерево. Автівку перекинуло на бік. У результаті водійка “BMW” отримала легкі тілесні ушкодження, а водій “Opel”, забравши усі документи і власні речі, втік у невідомому напрямку, залишивши авто. Наразі його розшукують групи реагування патрульної поліції.

Вирішується питання про внесення відомостей в журнал ЄО (Єдиний облік).

Читайте також: у Франківську в молочному кіоску помер чоловік.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...