Мед Атлант

Діти, які потрапили в ДТП, відбулися струсом та забоями: їхня мати закликає людей бути обережними

Як раніше повідомляло МІСТО, сьогодні, 26 березня близько 15:10 в Івано-Франківську на вулиці Декабристів сталася дорожньо-транспортна пригода.

Мати дітей розповіла журналістці виданні МІСТО, що в той час знаходилась неподалік, але оскільки її діти часто самі ходять в магазин, то вона не могла й подумати про можливе ДТП.

Дівчатка легко відбулися, адже напевне водій їхав не дуже швидко. В однієї дівчинки струс мозку, а в іншої забої. Мої діти навчені бути обережними. Вони завжди уважно переходять дорогу і тільки на зелений колір світлофору, – розповідає мати.

Перед аварією діти саме збиралися в магазин і, щоб не проходити повз компанію людей, які розпивали неподалік алкогольні напої, вирішили їх обійти. Дівчатка виходили позаду автобуса, який був припаркований неподалік, коли на них наїхав автомобіль.

Я дуже тішуся, що мої діти сильно не постраждали і вже за декілька днів ми зможемо піти додому. На мою думку, потрібно більше наголошувати, як водіям, так дітям та їхнім батькам про дотримання правил безпеки, щоб вберегтися від схожих випадків, – додає мати.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...