Мед Атлант

На Калущині сталися дві аварії: одна людина загинула, дві травмовані-деталі від поліції. ФОТО

Аварії сталися зранку та вночі. В одній травмувалася жінка літнього віку, в іншій травмувався хлопець, а його товариш загинув.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції області.

8 серпня о 8:50 у Калуші сталася ДТП з потерпілими. 31-річний водій «Фольксваген Транспортер», рухаючись заднім ходом, вчинив наїзд на 72-річну жінку. Потерпілу доставлено до лікарні. Водія правоохоронці перевірили на стан сп’яніння – тверезий. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого).

Вночі, з 8 на 9 серпня, о 01:00 трапилася ДТП у с. Новиця, що на Калущині. «Фольксваген Пасат» виїхав за межі проїзної частини і злетів у кювет, перекинувся і вдарився в бетонну конструкцію. У результаті ДТП травмувалися 19-річні водій і пасажир. У медзакладі пасажир помер від отриманих травм, а водій знаходиться в реанімаційному відділенні без свідомості. Обставини аварії встановлюються, триває перевірка.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...