Мед Атлант

Прикарпатський осередок партії «Слуги Народу» очолила Олена Вінтоняк

Івано-Франківську обласну організацію партії «Слуга Народу» очолила народний депутат Олена Вінтоняк, голова підкомітету з питань регіонального та транскордонного співробітництва між Україною та країнами-членами Євросоюзу Комітету Верховної Ради з питань інтеграції України з ЄС.

Рішення про призначення пані Вінтоняк керівником Івано-Франківської парторганізації ухвалили члени обласної партійної організації під час конференції регіонального партійного осередку. Кандидатуру Вінтоняк також затвердили Вищою радою партії.

Олена Вінтоняк – юрист за фахом. Була представником передвиборчого штабу Володимира Зеленського в Івано-Франківську на президентських виборах 2019 року. Олена Василівна є засновницею ГО «Громадський актив Івано-Франківська».

«Пройшовши три виборчі кампанії разом із командою Володимира Олександровича, стала головою Івано-Франківського обласного осередку. В подальшому серед цілей обласної організації партії бачу впровадження програми Президента, розвиток партійного будівництва, роботу із місцевими жителями та їхніми зверненнями», – зазначає Олена Вінтоняк.

Членами ради Івано-Франківської обласної партійної організації стали Левконович Надія та Богачов Олександр.

Голова партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко підкреслив, що обласні осередки партії не є передвиборчими штабами і працюватимуть також і після місцевих виборів.

«Ще під час парламентської кампанії ми обіцяли встановити постійний зворотний зв’язок із громадянами. Для цього потрібні представництва партії. Наші обласні структурні утворення стануть постійно діючими осередками спілкування з мешканцями кожного регіону. Ми не «спускатимемо» готові рішення з Києва, а лише допомагатимемо місцевим мешканцям розвивати той чи інший регіон. Є проблема? Вирішимо це разом!» – пояснив Олександр Корнієнко.

Крім Івано-Франківської, відбулися конференції у ще восьми обласних партійних осередках партії «Слуга Народу». Були призначені керівники обласних організацій у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Рівненській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Нагадаємо, що політична партія «Слуга Народу» 21 липня 2019 року здобула перемогу на парламентських виборах і сформувала найбільшу в історії України фракцію у Верховній Раді, до якої зараз входять 248 народних депутатів. Офіційна ідеологія партії – український центризм. Він передбачає пошук компромісу між різними групами населення, уникнення розколу країни за політичними, етнічними та мовними ознаками, відмову від лівого та правого екстремізму.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...