Мед Атлант

Фонд Тіни Кароль закупив ліки для онколікарень України

Благодійний фонд Тіни Карольу партнерстві з ізраїльською громадською організацією Israeli Freinds of Ukraine придбали необхідні ліки для лікування онкохворих дітей.

Про це повідомляє ТСН.

Війна, як і хвороба, не обирає кого вбивати, її злочинний задум рандомний. Боротися з хворобою під час війни – подвійне випробування. Діти, які борються з онкологією, сьогодні екстрено потребують ліків, у них немає часу чекати завтра. Мій фонд докладе всіх зусиль, щоб наша допомога примножувалася і ми змогли покрити потреби всіх дитячих онколікарень, які під час війни продовжують рятувати життя своїх маленьких пацієнтів, – прокоментувала співачка.

Благодійний фонд Тіни Кароль “Полюс тяжіння” існує від 2014 року. Співачка заснувала його після втрати чоловіка Євгена Огіра, який тривалий час боровся з онкологією. За 8 років існування фонд надав багаторазову допомогу всім 27 дитячим онкологічним відділенням міських лікарень в Україні та продовжує свою роботу і під час війни.

Місія фонду незмінна – порятунок дитячих життів. Під час війни в Україні фонд продовжує допомагати дітям воювати із хворобою. Ми будемо тримати цей подвійний удар, і неодмінно здобудемо перемогу над злом, – додала Тіна Кароль.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...