Мед Атлант

У Снятині проведуть акцію «Нагодуй бідного»

У другу неділю листопада вся католицька церква в особливий спосіб згадує осіб, які опинилися у скрутному становищі. Цей день називають ще Днем бідних і цьогоріч він припав на 13 листопада.

У 2020 році Глава Українська Греко-Католицька Церква Блаженніший Святослав започаткував Всецерковну довгострокову акцію “Нагодуй бідного”. Її основний день саме 13 листопада. Про це пише  БО “Карітас Снятин”.
 В чому суть акції?
 До Дня бідного на кожній парафії формуються банки харчів. І в цьому нашим парохіям допоможе Карітас Коломия. Ми розробили спеціальні акційні пакети, які ви можете взяти вже цієї неділі в храмі. Наповниши пакети продуктами довготривалого зберігання, ви повертаєте ці пакунки добра на свою парафію.
 Що далі станеться з цими продуктами?
 Власне з них і сформується так званий «банк харчів» вашого храму. Ці продукти ви можете віддати потребуючим з вашої громади або ж зорганізували з них благодійні обіди. Частина пакетів також відправиться до потребуючих, якими безпосередньо опікується Карітас Коломия.
 Які продукти можна ставити в пакети?
Ми робимо акцент саме на продуктах довгострокового зберігання. Це, до прикладу, крупи, печево, олія, макарони, консерви, чай, кава та інше. Все, звісно ж, у межах ваших можливостей.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...