Мед Атлант

У Коломиї до смерті побили чоловіка

Між потерпілим та зловмисниками відбувся конфлікт на ґрунті неприязних відносин. Фігуранти завдали удари 50-річному потерпілому, від яких він помер на місці.

Днями надійшло повідомлення на службу «102» від 58-річного мешканця Коломиї про те, що в його оселі помер 50-річний приятель, з яким вони споживали спиртні напої.
На місце одразу була скерована слідчо-оперативна група. Поліцейські Коломийського РВП призначили судово-медичну експертизу. Відтак встановили, що чоловік помер від численних тілесних ушкоджень та внутрішньої крововтрати, повідомляють у пресслужбі поліції.
Надалі правоохоронці з’ясували, що напередодні в оселі заявника відбувся конфлікт між потерпілим та мешканцями Коломийської територіальної громади. Молодикам – 25 та 27 років.
Під час конфлікту молодики умисно завдали 50-річному мешканцю Коломиї тілесних ушкоджень. Опісля покинули місце злочину. Потерпілий за деякий час помер.
Поліцейські оперативно встановили місце перебування фігурантів. Обох затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Фігурантам оголосили підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...