Мед Атлант

В Івано-Франківську не знайшли підрядника для ремонту центральних вулиць міста

Ще в травні Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради оголосив тендер на капітальний ремонт проїжджої частини та тротуару на площі Міцкевича в м. Івано-Франківську.

Прогнозована вартість ремонту становить 6,85 млн. гривень. Аукціон з визначення підрядника був запланований на 7 червня. Однак, вчора цей тендер переоголосили  через те, що жоден підрядник не подав свою пропозицію.

«Очевидно тому, що це складні об’єкти. І в центрі міста. Їм легше десь працювати на окраїнах. Тим більше, що у них потужності не великі. Вулиці Л. Українки і Міцкевича — це «серце» міста, його обличчя. А вони страшнющі. Ми позиціонуємо Івано-Франківськ як туристичне місто, а туристам потрібно щось показати», — пояснив директор департаменту Михайло Смушак.

Зважаючи на те, що тендер переоголосили, аукціон відбудеться через три тижні. В департаменті сподіваються, що цього разу хтось з підрядників все-таки подасть свої пропозиції, в іншому випадку ремонт не встигнути завершити до кінця року.

До слова, влітку на площі Міцкевича мають облаштувати простір для дітей.

Читайте також: На Прикарпатті обдаровані діти отримали по 10 тисяч гривень. ФОТО

Велоперегони, ярмарок, смачне читання: у Франківську розпочався дитячий фестиваль “Дрібнота”. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...