Мед Атлант

На Прикарпатті обдаровані діти отримали по 10 тисяч гривень. ФОТО

30 травня у м. Тисмениця відбулося свято-зустріч з обдарованою учнівською молоддю “Ми – надія твоя, Україно!”, в рамках якого школярів і їх учителів нагородили за досягнення протягом року.

Переможці олімпіад з навчальних дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, різноманітних конкурсів, виставок, творчих фестивалів, спортивних змагань, їх учителі, викладачі, вихователі, тренери отримали заслужені відзнаки та грошові заохочення за цьогорічні щедрі ужинки, зібрані завдяки таланту, праці, вірі в себе і цілеспрямованості. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ОДА Івано-Франківської області.

Ті слова, які звучали на вашу адресу і будуть звучати, підтверджують, що це не випадковість, бо рік тому ми відзначали одних учнів, а вчителі залишилися тими самими. Тобто база освітня, якість і фаховість викладачів, старанність дітей підтверджує те, що ми йдемо впевнено і здобуваємо чергові і чергові перемоги в районі, області і в Україні“, – зазначив голова Тисменицької РДА Іван Семанюк.

Найвищу у районі відзнаку для обдарованих дітей Тисмениччини цьогоріч присудили у номінаціях: “Учень року” Мар’яні Перчик із с. Ямниця, “Спортсмен року” Назарію Данилюку із с. Клубівці, “Творча особистість року” Вероніці-Анастасії Дудій із с. Підпечери. Кращі з кращих отримали диплом і нагрудний знак лауреата та суттєву фінансову винагороду в сумі 10 тисяч гривень.

За підготовку переможців премії відзначено й педагогів: по п’ять тисяч гривень отримали учитель української мови та літератури Ямницького навчально-виховного комплексу Надія Перчик, тренер-викладач Тисменицької ДЮСШ Віталій Савчук, керівник з вокалу Ольга Івасюк. Загалом, 84 учні та 65 учителів запрошували на сцену для нагородження.

Також нещодавно нагородили обдарованих учнів міста Івано-Франківськ. Вони щомісяця будуть отримувати стипендії від міської ради в сумі 500 гривень.

Читайте також: Чотири франківські виші увійшли в рейтинг “ТОП-200 Україна” 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...