Мед Атлант

Святкові концерти на День Незалежності обійдуться франківцям в півмільйона гривень

Днями Департамент культури Івано-Франківської міської ради оголосив відкриті торги щодо надання послуг з організації культурних заходів.

Про це повідомляється на сайті Prozorro.

Наразі Департамент культури очікує пропозицій від підрядників, які змогли б надати деякі послуги для «Проведення заходів до відзначення в місті 26-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України».

У тендерній документацій йдеться, що очікувана вартість культурних послуг становить 525 тисяч гривень. За ці кошти підрядник повинен організувати концерт класичної музики, святковий концерт до Дня Незалежності за участю Тараса Петриненка та виступ відомих українських гуртів та гостей з Канади.

Також у вартість закупівлі входить друк афіш, сувенірна продукція та букет троянд.

Подати свої пропозиції має право той, хто зможе виконати усі технічні вимоги та надати послуги у повному обсязі. А згідно тендерної документації, вимог не мало — для організації концертів підряднику потрібно буде поставити сцену, забезпечити необхідне звукотехнічне, світлотехнічне обладнання. Додатково підрядник повинен надати проживання та харчування артистам, згідно їхніх технічних райдерів.

Читайте також:В центрі Івано-Франківська влаштували лазер-шоу до 355-ї річниці Дня міста. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...