Мед Атлант

Мер пропонує провести толоку у сквері, в якому бруківка поросла травою

Жителька мікрорайону “Позитрон” Юліана Захарченко виклала в мережі фото скверу, який нещодавно демонстративно відкривали в мерії. Містянка обурена тим, що новенька бруківка за короткий час поросла травою й вигляд нової відпочинкової зони вкрай захаращений.

Франківка поскаржилася в групі “Комуналка ІФ”, де й виставила фото “озелененого” скверу, додавши до них послання меру:

Руслан Марцінків в нашому місті з’явилися надсучасні європейські технологіі по викладці бруківки? Всіма розхвалений “скверик” біля Метро, – написала жінка.

Марцінків відреагував на допис і запропонував провести у скверику толоку.

Голова патронатної служби міськради Вікторія Дротянко доєдналася до дискусії стосовно “озелененого” скверу і припустила, що ймовірно трава росте поверх бруківки, адже у сквері не людно. Це заперечила сама авторка допису, повідомивши, що там досить часто відпочивають мами з дітьми.

Головний комунальник міста Михало Смушак пояснив, що скоро для усунення таких проблем бріківчаті сквери почнуть обробляти хімікатами. І додав, що сквер хоч відкрили, проте роботи там ще не завершені.

Сквер на вул. Вовчинецька 206-208 називали в мерії майбутньою основною зоною відпочинку в мікрорайоні “Позитрон”. Загальна площа скверу – близько 12 тис. квадратних метрів. З них 8 тис. – зелені насадження, а 4 тис. – мощення.

Роботи у сквері почались ще торік. Тоді тут частково забрукували пішохідні доріжки. На роботи витратили близько 200 тис. грн, а цьогоріч заклали ще 250 тис. грн.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...