Мед Атлант

У поліції розповіли подробиці зґвалтування 11-річної школярки на Коломийщині. ФОТО

19 вересня на Прикарпатті трапився злощасний випадок – серед білого дня на вулиці невідомий по-звірячому зґвалтував одинадцятирічну дівчинку.

Правоохоронці два дні шукали зловмисника і 21 вересня їм вдалося затримали 20-річного підозрюваного. Юнак тривалий час жив у селі на Коломийщині. До вчиненого злочину юнак готувався декілька днів.

Дівчина вийшла зі школи і йшла по одній з центральних вулиць додому. Чоловік раптово зловив школярку, відтягнув її в кущі і вчинив згвалтування дівчинки. Він обрав таке місце, де якраз не було людей. Юнак пригрозив дівчинці, що вб’є школярку і її сім’ю, якщо вона розповість про цей випадок. Дощ позмивав багато слідів, однак нам вдалося зробити гіпсовий відбиток сліду взуття зловмисника. На місці події також ми виявили скотч, яким він змотував дівчинку, і протизастудні ліки, які він загубив. Потім було з’ясовано, що чоловік неподалік чекав на сходах місцевого клубу, пив воду і спостерігав за людьми, які рухаються по дорозі, — зазначив заступник начальника ГУНП Бабюк І.В.

Зі  слів дівчинки та жителів села, вдалося скласти фотопортрет, і в сусідньому селі правоохоронці затримали чоловіка.

При затриманні, поліцейські вилучили у юнака такий самий скотч, сліди якого були на місці злочину, такі ж таблетки та взуття зеленого кольору ( яке запам’ятала дівчинка). Під час допиту юнак сказав поліцейським, що йому “все вдалося, так, як він і планував і якби поліція його не затримала, він і надалі продовжив це робити”.

Як згодом з’ясували поліцейські, юнак готувався до вчиненого злочину – напередодні він придбав скотч у сусідньому селі. Їздив декілька днів селами Коломийщини і 19 вересня зупинився у селі, де проживає школярка.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...