Мед Атлант

Атовців, які висловлювались проти несправедливості в “Муніципальній варті”, залишили без премій через любов до випивки

Місяць тому ми повідомляли про конфлікт у лавах “Муніципальної варти”. Деякі працівники обурювались несправедливим, на їхню думку, розподілом премій у колективі і “своїми” на посадах. В конфлікт втрутився керівник Міської асоціації ветеранів АТО Василь Андріїв з обуреними “вартовими” пішов до мера на розбірки. Атовці дали меру час на вирішення питання і пояснення. Через місяць один з “протестувальників” звільнився за власним бажанням, щодо інших вирішується питання позбавлення їх премії на рік. Керівник вартових Богдан Кухарук пояснює, що працівники, які роздули конфлікт, часто зловживають алкоголем і за це мають понести матеріальне стягнення.

Це не ті люди, які до війни були лицарями, а після війни їх пресують свої ж. Ми дали їм шанс влаштуватися на роботу, працювати, проте вони хочуть працювати по-своєму, проти правил”, пояснює Кухарук. Останні 10 днів вартові були на полігоні і ці “протестувальники” пролежали у санітарній частині. Причина вживання алкогольних напоїв.

Кухарук пояснює, що через певний час у спілці атовців зрозуміли, що позбавили цих людей премії справедливо і тому конфлікт вичерпався.

Згідно подання воєнкома і командира взводу буде винесена їм догана. На рік вони будуть позбавлені премій. Якщо подібне повториться, їм загрожує звільнення, каже Кухарук.

Нагадаємо, що на засіданні виконавчого комітету 29 вересня штат “Муніципальної варти” збільшили до 50 осіб. Це обійдеться місту в додаткову 321 тисячу гривень на рік.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...