Мед Атлант

Школам Івано-Франківська потрібен відеонагляд: робота над його встановленням уже розпочалася

27 вересня в актовій залі СШ № 11 відбулася нарада директорів шкіл Івано-Франківська

На нараді розглядали питання співпраці закладів загальної середньої освіти з Івано-Франківським відділом поліції головного управління Національної поліції в Івано-Франківській областіПроекту Порядку проведення інституційного аудиту в закладах загальної середньої освіти;формування мережі учнів 1-их класів на 2019-2020 навчальний рік за територіями обслуговування.

Також звернули увагу на участь в урочистостях з нагоди отримання Івано-Франківськом Призу Європи – найвищої відзнаки Парламентської Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) та святкування Дня працівників освіти.

Спершу розглядали питання співпраці закладів загальної середньої освіти з Івано-Франківським відділом поліції головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

З перших уст почути про проблеми, впливати на них і вирішувати. Ми хочемо, щоб контакт був з дільничим офіцером”, – зазначив Володимир Гаврилаш, заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, про мету співпраці з навчальними закладами.

Поліція підготувала візитівки дільничих офіцерів, які будуть інформувати, хто може розібратися в тій чи іншій проблемі.

Було наголошено на проблемі наркоманії. Поліцейські готові працювати з особами, які розповсюджують наркотичні засоби. Проблему не ховають.  Володимир Гаврилаш закцентував увагу, що таку проблему слід вирішувати, а не мовчати про неї. Якщо необхідно, поліція візьме під протекцію навчальні заклади.

Директор СШ № 19 Микола Білоокий висунув пропозицію щодо нічного патрулювання території біля шкіл. На наступній оперативній нараді піднімуть питання щодо відеоспостереження у школах і території біля них, зазначив Володимир Гаврилаш.

На нараді виступила Алла Бойчук, начальник відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області. 17 учнів із навчальних закладів знаходяться на обліку відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області. .

Прояви агресії – модель поведінки в сім’ї. Треба більше працювати з батьками”, – зазначила Алла Бойчук.

Зараз є чотири кримінальні провадження в області щодо булінгу. Алла Бойчук закликала до співпраці та закцентувала на роботі психологів.

Читайте також: В Івано-Франківську відкриють клуб для альпінізму

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...