Мед Атлант

Грузин, що викрав у Франківську з автівки більше 100 тисяч гривень, отримав іспитовий термін

11 вересня в Івано-Франківському міському суді винесли вирок у справі грузина, що обікрав автівку.

Обвинувачений,  уродженець села Корцхелі Зугдідського району Грузії, вчинив крадіжку з автівки.

14 червня минулого року чоловік приїхав із Харкова в Івано-Франківськ з метою виготовлення документів для виїзду в Польщу на сезонні роботи. 18 червня на вулиці Тичини  він побачив припаркований вантажний автомобіль. На той час у кабіні нікого не було. Підійшовши ближче до автівки обвинувачений через вікно у водійських дверцятах побачив чорну сумку, яка знаходилась біля пасажирського сидіння, а також відеореєстратор.

Підібравши ключ, він викрав із автівки речі – відеореєстратор та гроші в сумі  168649,18 грн. Відеореєстратор згодом викинув, а гривні поміняв на долари.

У суді чоловік свою вину визнав, щиро розкаявся, просив суворо його не карати.

Суд зважив на щире каяття та звільнив обвинуваченого від відбування призначеного основного покарання у виді трьох років позбавлення волі з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю два роки.

Чоловіку не можна виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації. Йому слід повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання; періодично з`являтись для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації.

Читайте також: Поліцейські розшукали у Івано-Франківську чоловіка, який обікрав автомобіль.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...