Мед Атлант

У Франківську затримано рецидивіста

У Івано-Франківську затримано чоловіка, який намагався скоїти крадіжку.

До чергової частини місцевого відділу поліції надійшло повідомлення від автовласника про те, що він виявив невідомого чоловіка при спробі крадіжки з його автомобіля марки “Фольксваген Транспортер”.

На місце події одразу ж прибули правоохоронці, які затримали злодія на місці злочину. Ним виявився 27-річний калушанин, який пояснив, що хотів  викрасти магнітолу та антирадар з метою збуту.

З місця події вилучено дві викрутки, плоскогубці,  рукавиці, пише МІСТО за інформацією Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Як було встановлено, зловмисник в минулому притягувався до кримінальної відповідальності та мав судимість за скоєння аналогічних злочинів (крадіжок з автомобілів).

У скоєному лиходій зізнався та розповів, що на злочин пішов через брак коштів. Наразі йому оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Читайте також: На парковці гіпермаркету “Велес” здійснено пограбування на 400 тисяч доларів. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...