Мед Атлант

Франківець розшукує свідків ДТП, яке трапилося в п’ятницю на вулиці Довженка. ФОТО

Як повідомлялося раніше, 1 вересня на вул. Довженка біля магазину “Заравшан” трапилося ДТП. 36-річний чоловік опинився під колесами автомобіля.

Вчора в мережі з’явилося повідомлення, в якому франківець Mykola Humeniak шукав свідків автопригоди, повідомляючи, що  його потерпілий знайомий все ж переходив дорогу на пішохідному переході. 

Нагадаємо, що в довідці, яку розсилає управління з надзвичайних ситуацій НС ОДА новинним сайтам міста зазначалося, що чоловік переходив дорогу за кілька метрів від дозволеного місця для пішоходів.

Натомість Mykola Humeniak стверджує, що все було не так і неправдиві, на його переконання, дані повідомила водійка, яка була за кермом авто. Чоловік шукає свідків ДТП, аби встановити справедливість. 

Доброго часу доби! Вирішив використати силу соц. мереж для відновлення справедливості. Суть питання ось в чому: мій кум і колега Petro Sulym потрапив в ДТП, – його збив автомобіль, в наслідок чого була отримана черепно-мозгова травма та забиття декількох відділів хребта. ДТП сталось коли він переходив дорогу по пішохідному переходу навпроти будинку по вул. Олександра Довженка, 21б, м. Івано-Франківськ (навпроти магазину “Заравшан”). За кермом авто сиділа жіночка, яка працює юристом, і використовуючи свої знання та зв’язки обертає справу так, що Петро постає в ній не як жертва, а як винуватець, тобто його звинувачують в тому, що він переходив дорогу не по пішохідному переходу, а 3м від нього, отже ніби сам винен.

Згадане ДТП сталось 1 вересня близько 17:40. Тому велике прохання до жителів Івано-Франківська і тим хто був в зазначений час неподалік від події та бачив те, що відбулось, а особливо, якщо є запис з відео-реєстратора, поділіться свідченнями та матеріалами зі мною чи з Наталя Сулим. Зі мною можна зв’язатись через фейсбук, через пошту [email protected] та через телефон 0684348110.

P.S. до посту додаю фото авто (лобове скло було розбито головою Петра).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...