Мед Атлант

Івано-Франківськ активно готується до опалювального сезону: комунальники кажуть, що проблем з теплом не буде

Сьогодні, 12 вересня, під час щотижневої оперативної наради у міського голови говорили про стан підготовки комунальних підприємств Івано-Франківська  до роботи в осінньо-зимовий період.

За словами директора ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Василя Рущака, станом на сьогодні їх котельні готові до опалювального сезону.

«Залишилося 19 не ліквідованих поривів зі 120. На вулиці Стуса – біля «Арсену», на Дорошенка тощо. Проводяться роботи по здачі внутрішньобудинкових систем. У межах двох тижнів ці роботи планують завершити», – розповів Василь Рущак.

Генеральний директор КП «Івано-Франківськводоекотехпром» Роман Кімачук зазначив, що наразі підприємство готове до роботи в осінньо-зимовий період на 81, 5 %.  До початку жовтня готові вийти на 100%.

СТЕК технічно буде готовий до початку сезону до 1 жовтня.

Про це повідомив  Сергій Мельник – директор ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія»

«Проведені поточні ремонти, капітальну заміну 440 м трубопроводів. На 1 жовтня СТЕК технічно буде повністю готовий. На початок опалювального сезону тепловими лічильниками буде забезпечено 95% будинків. З нашої сторони був відправлений договір на постачання природного газу на 2017-2018 рік. Чекаємо відповіді», – розповів Мельник.

Та запевнив, що проблем з початком опалювального сезону у СТЕК виникнути не повинно.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...