Мед Атлант

СТЕК попереджає своїх абонентів про можливі затримки у теплозабезпеченні

Як вже писало МІСТО, 6 жовтня в усіх закладах соціальної сфери Івано-Франківська мають включити опалення.  Для підключення тепла до осель, франківцям доведеться почекати відповідного температурного режиму. Про це повідомили у “Теплокомуненерго”.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Станіславська теплоенергетична компанія» на своєму сайті теж інформує, що теплове господарство товариства на 100 % підготовлене до опалювального сезону 2017-2018 років.

Однак, попереджає про можливі затримки у теплозабезпеченні своїх абонентів. Про це йдеться у заяві адміністрації ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія».

Товариство з обмеженою відповідальністю «Станіславська теплоенергетична компанія» дякує Вам за довіру, яка надає нам сил та натхнення у подальшому надавати якісні послуги з теплопостачання і гарячого водопостачання та повідомляє, що теплове господарство товариства на 100 % підготовлене до опалювального сезону 2017-2018 років. 

У своїй діяльності наше товариство завжди дотримувалося принципів прозорості та відкритості своєї діяльності перед споживачами, у зв’язку із чим вважаємо за необхідне поінформувати Вас про ситуацію, яка на даний момент склалася.

Нашим товариством здійснені усі залежні від нас заходи з метою своєчасного початку опалювального сезону в нашому місті та повноцінного теплопостачання у опалювальний сезон для усіх споживачів, а саме: своєчасно та у повному обсязі надані документи для нарахування субсидій споживачам, проведені усі необхідні технічні роботи для підготовки до роботи котельного обладнання у холодну пору року, проведені випробування і ремонти теплових мереж, підготовані і направлені на підписання договори для постачання енергоресурсів, виконано вимоги законодавства України щодо погашення заборгованості підприємства власними коштами, підготовані та надані відповідним органам влади документи на відшкодування із бюджету зобов’язань (різниця в тарифах, пільги і субсидії), тощо.

Проте, із незалежних від нас обставин, газопостачальна організація (НАК «Нафтогаз України») до цього часу не уклала договори газопостачання на опалювальний сезон для нашої організації, без пояснення причин, а державний бюджет не здійснив відшкодування зобов’язань із різниці в тарифах (що дозволило погасити більшу частину заборгованості за газ).

З урахуванням вищевикладених обставин наше товариство з липня 2017 року неодноразово зверталося до органів міської влади та облдержадміністрації з проханням посприяти у вирішенні питання газопостачання у опалювальний сезон та взяти участь у процедурі врегулювання заборгованості, у тому числі – шляхом гарантування погашення перед НАК «Нафтогаз України» затверджених сум, призначених до відшкодування державною субвенцією на погашення різниці в тарифах.

На даний момент адміністрацією ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» вишукуються можливі шляхи врегулювання ситуації із забезпеченням природним газом теплового господарства у опалювальний сезон, але небажання державного бюджету і НАК «Нафтогаз України» врегулювати питання газопостачання та виділити бюджетне фінансування може призвести до затримок у теплозабезпеченні міста.

Висловлюємо сподівання, що спільними зусиллями і за підтримки місцевої влади нам вдасться врегулювати питання забезпечення газом задля початку опалювального сезону 2017-2018 років.


Читайте також:
 У франківській теплоенергетичній компанії СТЕК — новий директор

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...