Мед Атлант

На Івано-Франківщині цьогоріч сталося майже 500 ДТП з потерпілими

У понеділок, 11 листопада, в Головному управлінні національної поліції в Івано-Франківській області прозвітували про стан дорожньо-транспортного травматизму та аварійні ситуації та  на Прикарпатті.

За словами правоохоронців, цього року на Івано-Франківщині скоєно 480 ДТП з потерпілими. Внаслідок цих ДТП травми отримало 653 особи. З вини дітей 4 ДТП скоєно, і чотири дитини були травмовані.

За словами начальникf управління превентивної діяльності Миколи Іваницького, більшість аварій трапляються через перевищення швидкості, керування в нетверезому стані, порушення інших правил дорожнього руху пішоходами.

Т.в.о заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області Олег Йосипів хоче, аби про люди були більш уважними на дорогах.

Вкотре хочемо звернути увагу на найрезонансніші випадки. Зокрема, нещодавно за один вечір через наїздів на пішоходів, загинули двоє людей. Ми хочемо, щоб про цю проблему говорили всі. Хочемо, щоб батьки говорили дітям, де правильно переходити дорогу, та привернути увагу водіїв не порушувати ПДР, – сказав Йосипів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...