Мед Атлант

Тарас Виноградник уже не голова однієї з комісій облради, бо вийшов із “Самопомочі”

Сьогодні, 2 березня, розпочалося друге пленарне засідання двадцятої сесії Івано-Франківської обласної ради. Прикарпатські депутати проголосували, щоб Тарас Виноградник не був головою однієї із комісій облради.

Депутати розглянули питання “Про обрання голів, заступників голів, секретарів та членів постійних комісій обласної ради”. Йдеться про комісію обласної ради з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влад, головою якої є Тарас Виноградник.

Справа у тому, що депутат вийшов з “Об`єднання “Самопоміч” та вступив до “Народного руху України”. Не всім обранцям це подобається, а тому вирішили “прибрати” Виноградника з голови комісії. З цього приводу висловився і пан Тарас:

Ти або раб, або ворог. У мене немає точно ворогів, бо маю честь. А як маю, то нажив, через питання принциповості. Дякую вам, друзі. Голосування все вирішить, — заявив Тарас Виноградник.

Депутати підтримали такий проект рішення.

Думаю, політика Тараса Виноградника не була брудною. Зараз його функції виконуватиме заступник або секретар, через відсутність заступника. На наступну сесію подавайте кандидатури, — додав голова облради Олександри Сич після голосування.

Нагадаємо, минулого року  з “Об`єднання “Самопоміч” склали партійні квитки Тарас Виноградник, Олександр Гладій, Валерій Рибалов та Віктор Ільків. Вони звинувачують партійне керівництво в авторитаризмі та зневазі до ідеології. Про це на особистій сторінці у facebook повідомив Тарас Виноградник.

23 лютого на засіданні постійної комісії обласної ради з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влади виник політичний конфлікт:
вимагали відкликати голову комісії Тараса Виноградника із займаної посади. Виноградник доручив комісії розглянути це питання без його участі, адже тут присутній конфлікт інтересів.

Читайте також: “Він вбивця”: у Франківську бабуся відмовляється від онука-опікуна. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...