Мед Атлант

В четвер у місті не працюватиме 12 шкіл

На базі 12 шкіл Івано-Франківська облаштують центри ЗНО. В четвер абітурієнти здаватимуть незалежне оцінювання з української мови.

Це найпопулярніше ЗНО за кількістю зареєстрованих абітурієнтів. На Прикарпатті бажання здати ЗНО з української мови виявила 4441 особа. З них 1074 – франківських випускники та понад 3 тисячі з інших районів області та закладів профтехосвіти, коледжів.

Як зазначила заступниця директора міського департаменту освіти Наталія Микула, в день проведення ЗНО з української мови в місті функціонуватиме 18 центрів, з них 12 – на базі міських шкіл. В цей день навчання тут не проводитимуть. На проведення незалежного оцінювання цього дня залучено 903 місцевих вчителів.

Скільки обійдеться місту робота центрів ЗНО, освітяни наразі не знають. Будуть проводити підрахунки після завершення тестування.

Другим за популярністю іспитом серед прикарпатців, які заявилися на ЗНО, є історія України – 1403 заявки. Третім – англійська мова – 1329 заявок, на четвертому місці математика – 1193 заявки.

Нагадаємо, ЗНО стартувало в Україні сьогодні, 22 травня. Абітурієнти здавали іспит з математики. Явка випускників Прикарпаття склала 94,9%.

Читайте також: “Учнем року-2018” стала франківка Яна Біць. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...