Мед Атлант

Тарас Прохасько приготує благодійну вечерю, щоб допомогти онкохворому хлопчику

Франківський письменник, один із представників станіславського феномена Тарас Прохасько бере участь у благодійному аукціоні.

Його лот – власноруч приготована вечеря для переможця торгів, йдеться на сторінці аукціону в мережі Facebook.

Участь у вечері зможуть взяти 1-5 людей, дата буде узгоджена окремо. Початкова ціна лоту – 300 грн з людини, крок аукціону – 50 грн. Фінал торгів за цим лотом відбувся сьогодні, 21 червня.

Окрім вечері від Тараса Прохаська, на аукціоні можна придбати живопис місцевих художників, авторські прикраси від Ольги Попової та Юлії Михайлів і навіть домашню випічку. Перелік лотів постійно поповнюється.

Аукціон триватиме з 20 червня до 4 липня. За потреби він буде продовжений. Кожен охочий може запропонувати свій лот для аукціону.

Аукціон проводиться, щоби зібрати кошти для лікування 9-річного івано-франківця Станіслава Фармуги, сина ветерана АТО. Нещодавно у хлопчика виявили гострий лейкоз – рак крові. Зараз він перебуває на лікуванні в онкогематологічному відділені в Івано-Франківські дитячій обласній лікарні.

 

Також допомогти Станіславові Фармузі можна, переказавши кошти на картку його батька Андрія Фармуги: номер картки 5168 7573 6708 7915.

Окрім того, Станіславу постійно потрібні донори крові: чоловіки віком від 25 до 45 років з першою (1) групою, резус не має значення.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...