Мед Атлант

У Рівненській області перекинувся автобус, що їхав із Яремче до столиці. ФОТО

Поблизу міста Дубно, що розташоване у Рівненській області, перекинувся автобус “Яремче – Київ” з 53 пасажирами.

Вчора, 1 липня, о 15:00 до чергової служби Головного управління ДСНС України у Рівненській області за номером “101” надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі пасажирського автобусу, що трапилася на 395 км. траси Київ-Чоп, між селами Птича та Верба Дубенського району Рівненської області, передає прес-служба рятувальників.

Пасажирський автобус злетів у  кювет, де вподальшому перекинувся. На момент аварії в автобусі, що прямував за маршрутом “Яремче – Київ”, знаходилось 53 людини.

Одна група рятувальників відразу зняли клеми з акумулятора автобуса, щоб попередити загрозу короткого замикання та займання машини, тим часом інша група допомагала 6-м пасажирам покинути перекинутий автобус. Згодом днсівці передали постраждалих працівникам швидкої медичної допомоги.

Для надання допомоги було залучено 9 рятувальників та 2 спецавтомобіля.

Як повідомили у прес-службі ГУ НП Рівненської області, 39-річний киянин, керуючи автобусом “Mercedes 404”, рухаючись із міста Яремче у напрямку столиці, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та злетів у кювет з подальшим перекиданням транспортного засобу на бік.

Унаслідок ДТП семеро пасажирів із Києва, Київської та Чернігівської областей віком від 32-х до 49-ти років отримали тілесні ушкодження та каретою швидкої були доставлені до медзакладу. Двоє з них зазнали переломів. 49-річну киянку із забоями хребта госпіталізували у травматологічне відділення, інших потерпілих після надання необхідної медичної допомоги відпустили.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування.

Читайте також: На Франківщині легковик перекинувся у ріку – двоє людей загинули

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...