Мед Атлант

У Франківську ходитимуть по розпеченому вугіллі, щоб 9-річний Станіслав Фармуга одужав. ФОТО

В Івано-Франківську 6-8 липня у мікрорайоні Пасічна відбудеться масштабний гастрономічний фестиваль “Станіславська Мармуляда” в підтримку онкохворого сина ветерана АТО – Станіслава Фармуги.

Сьогодні, 4 липня, під час прес-конференції щодо гастрофестивалю, організатори повідомили, що 9-річний хлопчик перебуває на лікуванні у відділенні онкогематології Івано-Франківської ОДКЛ.

Фестиваль покликаний зібрати кошти для сина нашого побратима. Коли хтось буде давати пожертву, тоді ми при вході на фестиваль будемо в’язати на сферу стрічку пожертви. Матері загиблих хлопців приїдуть також на наш фестиваль. , – наголошує Роман Дорожівський, організатор фестивалю “Станіславська Мармуляда”.

Вхід на фестиваль для відвідувачів вільний.Музична програма розпочнеться о 18:00 і розважатимуть приблизно до 02:00. Виступи розпочнуться з пісень гурту  “Медовий полин” та “Фан-хаус”. На святі  будуть  також присутні “Гуцул хуліган”, гурти “Будьмо” та “Брати Станіславова”.

Буде також вогнище і можливість ходити по вугіллю, – додає Дорожівський.

Крім того, діти, які втратили свого батька на Сході країни, матимуть змогу безкоштовно користуватись атракціонами та поласувати морозивом.

А для тих, хто прийде у вишиванках, ми підготували приємний сюрприз – безкоштовно пригощатимемо мармулядою,  пончиками та узваром – зазначив організатор.

Для мене один фронт перейшов в інший. Зараз нам допомагають багато незнайомих людей. Мені це дуже приємно. Коли я повернувся з АТО, мені здавалося, що суспільство стало озлоблене, але я переконався, що  є  ще і чуйні та щирі люди, – каже, дякуючи всім небайдужим, батько онкохворого хлопчика Андрій Фармуга. – Важкість в тому що ця хвороба непередбачувана. Ситуація може змінитися за півгодини. Про перебіг хвороби і кількість потрібних ще коштів важко сказати, але ми сподіваємося на краще. Гроші, які у нас після лікування залишаться ми передамо іншим діткам, які потребують допомоги.

До слова, за минулий тиждень люди згуртувалися і з 22 до 29  червня вдалося  зібрати кошти на лікування дитини (ПриватБанк: 426 121 грн; готівка: 27 960 грн; 1650 дол;  270 євро; 230 злотих; GoFundme: 697 дол; PayPal: 120 дол). Про це написав волонтер Денис Бондарчук-Грита у фейсбук на сторінці для допомоги хворому.

Фото зі сторінки Андрія Фармуги у фейсбук

Більше інформації на сторінці офіційної спільноти фейсбук – “Ми допоможемо разом! Офіційна спільнота Станіславчика Фармуги”:
https://www.facebook.com/groups/help.farmuga.stanislav/

Реквізити для перерахунку коштів для фізичних осіб:
Карткових рахунок ПриватБанк – 5168 7573 6708 7915
Одержувач – Фармуга Андрій Васильович

Контактні дані:
Андрій (батько дитини) +38 099 286 19 56

Офіційна сторінкана на сайті GoFundMe: gofundme.com/together-with-stanislav-farmuga

Pay Pal: [email protected] (вказуємо хештег #togetherwithStanislav — с Олей Палагнюк и ещё 51.

Нагадаємо, небайдужі організували у соцмережі  благодійний аукціон на допомогу  дитині. Він триватиме до сьогодні, 4 липня.

Читайте також: На лікування онкохворого сина бійця АТО виділили 100 000 гривень

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...