Мед Атлант

Після завершення будівництва спеціалісти інституту ім. Патона перевірять міст на Пасічну на міцність

Сьогодні, 7 серпня, відбулася чергова виїзна нарада щодо будівництва нового мосту в Пасічну, до якої приєднався керівник “МЗ-112” Сергій Порожнюк. Крім того, провели невеликий брифінг на об’єкті, аби розповісти про головні виклики та завдання, які маємо під час реалізації проекту.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Він зауважив, що будівництво йде хорошим темпом. Значної шкоди місяць тому завдала повінь, але підрядник справився і відновив будівництво. Зараз завершуються роботи на 5-й опорі. На лівому березі – все готове. Зварюють плити та покривають протикорозійними засобами.

Ми попередньо замовили метал і на заводі вже зварюють суцільну 322-метрову конструкцію. Далі її насуватимуть від опори до опори. Для цього використають домкратні балки вагою 1,5 тонни. Невдовзі вони вже надійдуть в Івано-Франківськ. Попередньо потрібно влаштувати насип, мінімум 50 м, на в’їзді зі сторони вул. Хіміків, з якого почнуть насування мосту. З цим є певні труднощі, які вирішуємо в робочому режимі. Зараз на об’єкті зайнято 20 осіб, але коли будуть роботи з конструкцією, залучать 100 працівників “МЗ-112”. До слова, спеціалісти інституту ім. Патона виконують науковий супровід будівництва, а потім перевірять кожен шов конструкції на міцність, – написав очільник міста. 

Читайте такожЧерез спроби дискредитації у міськраді скликали нараду щодо будівництва мосту в Пасічну

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...