Мед Атлант

Волонтери відзвітували про зібрані на благодійному ярмарку кошти на лікування онкохворого Станіслава Фармуги

МІСТО писало, що 24 серпня в Івано-Франківську дружини учасників АТО та активісти влаштували благодійний ярмарок, щоб зібрати гроші для лікування сина ветерана, захисника України Андрія Фармуги.

На лікування хлопчика зібрали 4652 грн на книжках і 13 636 грн на солодкому ярмарку. Разом 18 288 грн плюс 10 Є і 50 $, відзвітували вони.

ЛЮДИ! Ви – прекрасні! Незважаючи на дощ, свято і що нас було порівняно мало цього разу, нам вдалося зібрати поважну суму коштів! Дякуємо усім, хто придбав наші солодощі та книги або ж зробив пожертву у скриньки!” – повідомила у спільноті “Ми допоможемо разом!” франківка Людмила Лінник. 

Це вже другий ярмарок для онкохворого хлопчика. У липні на Німецькому озері також проходив благодійний гастрофест “Станіславська мармуляда”.

Сьогодні франківців кличуть на благодійний арт-пікнік “Острів” – буде добра музика, виставки, майстер-класи і презентації. Початок об 11 годині.

Станіслав син відомого у місті ветерана Андрія Фармуги. Недавно у Станіслава виявили гострий лейкоз – рак крові. Хлопчик в на цей час перебуває на лікуванні в Онкогематологічному відділенні в Івано-Франківській дитячій обласній лікарні.

Реквізити для допомоги:
ПриватБанк – 5168 7573 6708 7915
Одержувач – Фармуга Андрій Васильович

“Ми допоможемо разом! Офіційна спільнота Станіславчика Фармуги”: facebook.com/groups/help.farmuga.stanislav/

Читайте такожФранківська журналістка Оксана Кваснишин продовжує лікування у Відні — потрібна допомога

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...