Мед Атлант

У Франківську атовець побив жінку і 4-річну дитину

Це сталося 26 вересня у Франківську патрульні отримали виклик про домашнє насильство й одразу виїхали на місце події.

З`ясувалося, що знайомий наніс тілесні ушкодження жінці і її 4-річній дочці. Чоловіка потерпілої на момент конфлікту вдома не було – за межами  країни.

МІСТУ стало відомо, що такі протиправні дії вчинив  учасник бойових дій Андрій Мороз. Чоловік при собі мав травматичну зброю – Форт-12. Дозволу пред`явити не зміг інспекторам. Показав лише фотографію.

Щодо потерпілої, то у неї ушкодження на обличчі. Її дочку чоловік шарпнув і штовхнув об стіну. Від  удару дитина впала і травмувалася. Сама постраждала переїхала до Франківська з Донецька. Як познайомилася з атовцем  –  невідомо. Спочатку наче й  товаришували, а  потім  чоловік почав приходити захмелілий  і  без  запрошення. Інколи  й тверезим руки простягав. Мало того, що  систематично до жінки, так цього разу і  до її маленької дочки. Чоловік погрожує, мовляв, відповідати  не буде, адже вміло прикриється війною на сході країни і зв`язками в поліції. Атовець запевняє, що жінка викрала у  нього документи і  не повертає.

Наразі потерпіла написала заяву у поліцію. Цією справою займаються слідчі, бо це не компетенція патрульної поліції.

Очевидці подейкують, що це уже не перший випадок. Чому досі чоловік за скоєне не відповів – невідомо. Чи відкрили у поліції кримінальне  провадження – встановлюється. МІСТО слідкуватиме за цією справою і про деталі повідомить згодом.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...