Мед Атлант

Подвійний ризик: в Коломиї через не підсипані тротуари люди ходять проїжджою частиною

В Коломиї через ожеледицю люди змушені ходити проїжджою частиною. Тільки там розтопився сніг і вони можуть не переживати, що впадуть.

Але навіть якщо коломиянам вдалося “втекти” від ризику впасти та зламати собі щось, то тепер їм загрожує можливість потрапити під колеса автівок.

В африканському місті Коломия раптово наступила зима, розтопився перший сніг, випав дощ, примерз, почалась ожеледиця … До такого місто, закупивши 600 тон піску, вкотре не готове. Люди, а головне: ДІТИ (!), ризикуючи здоров’ям, ризикуючи попасти під колеса автомобіля, вимушені йти до школи, до роботи – по проїжджій частині дороги! Навіть біля Ратуші тротуари не підсипані піском! Ау! Де влада? Де працівники комунального підприємства «Полігон екологія»? ВУКМ? Зарплату в 10 000- 15 000 грн треба давати не секретаркам в коротеньких спідничках, а прибиральникам!!! Тільки тоді буде конкурс на найбільш значиму посаду: посаду прибиральника! Тоді прибиральники вставатимуть о 4 ночі, щоб місто було готове до робочого дня! – коментує Олександра Базюк в соціальних мережах.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...