Мед Атлант

Крадіжки, шахрайства, нетверезі водії: поліція оприлюднила оперативну інформацію за 9 січня

Нетверезі водії, крадіжки, шахрайства: поліція оприлюднила оперативну інформацію за 9 січня.

До поліції щоденно надходить безліч заяв від мешканців. Реагують правоохоронці і на порушення, що трапляються на дорогах області.

За даними поліції Івано-Франківщини за минулу добу трапилися 4 крадіжки, 3 випадки шахрайства. Поліцейські виявили 6 водіїв у стані алкогольного сп’яніння та 1 злочин, пов’язаний з неаконним обігом наркотиків.

Інфографіка: поліція Івано-Франківщини.

Нагадуємо, 11-річний хлопець, який розпивав алкоголь з мамою та бабусею, потрапив у лікарню.

Повідомлення про те, що до лікарні з гострим алкогольним отруєнням доставлено малолітнього хлопчика, у поліцію надійшло з лікарні. З дитиною до медзакладу приїхали 37-річна мама та 56-річна бабуся. Проте відразу встановити, що трапилося, не вдалося – матір з лікарні втекла, відмовилася від спілкування з поліцейськими й бабуся. Лише згодом поліцейські з’ясували, що під час застілля дорослі жінки пили горілку і без докорів сумління наливали її хлопчику.

Торік на Прикарпатті трапилося два випадки алкогольних отруєнь дітей “у родинному колі”, а загалом упродовж 2018 року з алкогольними отруєннями різного ступеня важкості до медичних закладів потрапили 12 неповнолітніх.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...