Мед Атлант

На Прикарпатті від початку 2019 року близько 13-ти транспортних засобів злетіло у кювет. ФОТО

На Прикарпатті від початку 2019 року близько 13-ти транспортних засобів злетіло у кювет.

Журналісти видання МІСТО зібрало актуальну інформацію стосовно цих ДТП, людей, які перебували в  транспортних засобах та потерпілих.

7 та 8 січня три автівки з пасажирами з’їхали в кювет.

Так, 7 січня в селі Сваричів Рожнятівського району автомобіль “Рено Кенго” з’їхав у кювет. У салоні автівки перебувало 3 особи, з них – 2 дитини.

7 січня у місті Снятин легковий автомобіль “Опель” потрапив у кювет. У салоні автівки перебувало 3 особи, з них –  1 дитина.

8 січня у селі Голинь на Калущині рятувальники витягували легковий автомобіль “БМВ Х5” з кювету. У салоні перебувало 3 особи, з них – 1 дитина.

8 січня в смт. Верховина автобус з дітьми з’їхав у кювет.

12 січня в селі Вербилиця Рогатинського району водій автомобіля Опель Астра не впорався з керування та з’їхав в кювет. Потерпілих немає.

17 січня у селі Чукалівка Тисменицького району 34-річний житель міста Надвірна, керуючи автомобілем “Фіат Дукатто”, не впорався із керуванням та з’їхав у кювет. Унаслідок ДТП пасажир, 64-річний житель села Пнів, був госпіталізований.

19 січня біля затяжного підйому дороги Богородчани-Гута неподалік села Підгір’я вантажівка з лісом з’їхала у кювет. Дорожники допомогли витягнути перевантажений автомобіль.

23 січняв селі Тисменичани Надвірнянського району автомобіль з двома юнаками злетів у кювет.Внаслідок ДТП пасажир автомобіля отримав  ушкодження голови та колін.

 

24 січня в селі Голинь  Калуського району автомобіль швидкої медичної допомоги, який направлявся на виклик, злетів у кювет.

25 січняв селі Лісна Тарновиця Надвірнянського району не розминулись чотири автівки: одну з них викинуло у кювет.В результаті аварії з місця події госпіталізовано 1 людину. 

27 січня в селі Старий Угринів Калуського району автобус з’їхав у кювет. В середині перебувало 20 пасажирів, з них 3 дитини. 

30 січня на Прикарпатті зіткнулися бензовоз і “Хюндай”. Обидві автівки з’їхали у кювет. Водій та пасажир автомобіля “Хюндай” отримали травми та доправлені до лікарні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...