Мед Атлант

На Івано-Франківщині через ДТП травмувались троє людей

Дорожньо-транспортні пригоди стались вчора, 7 лютого, в Тисменицькому, Рожнятівському та Городенківському районах.

Найрезонансніша з них сталася близько 16 год на залізничному перегоні Хриплин-Братківці  в селі Черніїв Тисменицького району. Пасажирський потяг в’їхав у вантажівку. У результаті ДТП  водій автомобіля, 26-річний житель Миколаївської області,  отримав тілесні ушкодження у вигляді забою головного мозку.
На водія-порушника правоохоронці склали протокол за ст.124 КУпАП.

Про це повідомляють в секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Цього ж дня  близько 13 години 45 хвилин  аварія трапилася в селищі  Перегінське, що на Рожнятівщині. 43-річний мешканець району, керуючи автомобілем “ВАЗ 2105”, не врахував дорожню обстановку, не справився із керуванням  та допустив наїзд на 51-річного пішохода.  Внаслідок ДТП   пішохід отримав тілесні ушкодження   у вигляді закритої черепно-мозкової травми та забій головного мозку.

Ще одна ДТП трапилася у селі Чернятин Городенківського району. У цій аварії постраждала пасажирка автомобіля марки “ЗАЗ-Daewoo”, 53-річна жителька Коломиї. Жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ключиці та тупої травми грудної клітки. Встановлено, що обидва водії були тверезими.

За фактами  ДТП  на Рожнятівщині та в Городенківському районі слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...