Мед Атлант

У мережі з’явився тизер фільму, знятого за романом Софії Андрухович

Творці стрічки “Віддана”, знятої за романом Софії Андрухович “Фелікс Австрія”, випустили тизер.

У прокат стрічка вийде у 2020 році. Режисеркою фільму стала Христина Сиволап, а головні ролі виконають Маріанна Янушевич, Алеся Романова та франківець Роман Луцький.

У тизері хотілося познайомити глядачів із майбутньою атмосферою фільму, його настроєм і, звісно, світом головної героїні. Де реальність та ілюзія сплелися у щільний клубок, який несила розплутати зсередини, – розповіла режисерка фільму Христина Сиволап.

Події стрічки розгортаються у Станіславові 1868 року. Під час пожежі доктор Анґер втрачає дружину. Йому вдається врятувати доньку та дівчинку хатньої робітниці, до якої він тепер ставиться, як до рідної. Через 25 років дівчата виростають і намагаються зрозуміти, ким вони стали одна одній. Сценарій до “Відданої” написала Аліна Семерякова у співпраці з авторкою роману Софією Андрухович.

Саундтрек до тизеру виконує Ірина Швайдак, солістка гурту “Один в Каное”, яка спеціально написала нову вокальну партію для пісні “Човен”. Євгеній Філатов (“The Maneken”) зробив нове аранжування для треку.

Зазначисо, книга “Фелікс Австрія” Андрухович стала переможцем всеукраїнської премії “Книга року ВВС”, а також отримала особливу відзнаку “Форуму видавців” у Львові та премію “ЛітАкцент року”.

Читайте також: Франківці Ірма Вітовська та Роман Луцький новімовані на кінопремію “Золота дзига”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...