Мед Атлант

Через негоду на Івано-Франківщині евакуйовували 8 людей

На Івано-Франківщині випали сильні дощі. Рятувальники надавали допомогу людям.

Як повідомляє управління ДСНС в Івано-Франківській області, 15 травня внаслідок випадання сильних опадів з 19:00 до 22:00 години на території області було підтоплено стічними водами 2 адмінбудівлі, близько 330 житлових будинків з дворогосподарствами, 5 ділянок автомобільних доріг.

Станом на 06:00 16 травня залишається підтопленими 126 дворогосподарств з житловими будинками. Надзвичайники евакуювали 4 осіб з 2 житлових будівель та 4 осіб з 2 підтоплених транспортних засобів, відкачали 1840 м.куб. води. В місцях виникнення надзвичайних подій працюють мобільні оперативні групи апарату Управління та районних підрозділів Управління ДСНС в області.

У селі Ямниця Тисменицького району внаслідок підняття рівня води в річці Павельче спостерігались підтоплення близько 300 дворогосподарств з житловими будинками (рівень води в будівлях становив від 20 до 100 см). Мешканці будівель самостійно покинули житло, працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою автомобілів підвищеної прохідності евакуювали 4 людей.

Рівень води в річці стабілізувався, спостерігається тенденція до зниження рівня. На місці події проводиться виїзне засідання комісії ТЕБ та НС Ямницької ОТГ.

Надзвичайники відкачували воду в Івано-Франківську на вулицях Надрічній, Тичини, Хоткевича, Коновальця, в селі Крихівці, місті Бурштин Галицького району, в селищі Войнилів Калуського району, селі Угринів Тисменицького району. В Івано-Франківську на вулиці Надрічній з води на автодорозі відбуксировано 2 легкових автомобілі, в салоні яких перебувало 4 особи.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...