Мед Атлант

Прикарпатські спортсмени здобули повний комплект нагород на Європейських іграх

Прикарпатські спортсмени здобули нагороди на Європейський іграх.

Другого дня Європейських ігор-2019 у Мінську срібну медаль у ваговій категорії до 64 кг здобула українська самбістка з прикарпаття Олена Сайко, інформує пресслужба Івано-Франківської облдержадміністрації.

У фінальному поєдинку Олена зустрілась з росіянкою та поступилась на 0:7, ставши срібною призеркою Європейських ігор. Олена принесла Україні п’яту нагороду на Європейських іграх.

22 червня прикарпатська самбіста Наталія Смаль здобула нагороду у категорії до 75 кг. У матчі за третє місце наша співвітчизниця перемогла румунку 4:0. Українка одразу захопила ініціативу, впевнено довела поєдинок до дострокової перемогли та здобула бронзову нагороду.

Перше золото у скарбничку спортсменів Прикарпаття, які беруть участь у Європейських іграх приніс Станіслав Сеник. Цієї неділі спортсмен біг у заключному етапі змішаної естафети 4х400м у складі збірної команди України, яка перемогла з результатом 3.17,31 хв.

Станіслав Сеник представляє школу вищої спортивної майстерності під керівництвом тренера Михайла Перегінця.

Таким чином, на сьогоднішній день в активі прикарпатських спортсменів повний комплект нагород ІІ Європейських ігор у Мінську:

золото – Станіслав Сеник (легка атлетика);

срібло – Олена Сайко (самбо);

бронза – Наталія Смаль (самбо), Галина Ковальська (самбо).

З 21 по 30 червня в столиці Республіки Білорусь – Мінську проходять Другі Європейські ігри. У них беруть участь близько 4000 атлетів із 50 країн світу, які розіграють 200 комплектів нагород у 23 дисциплінах. До складу української збірної входять 198 учасників,з них 11 представників Івано-Франківщини.

Читайте також: Прикарпатець зайняв призове місце на Чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств ММА в Італії.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...