Мед Атлант

Оздоровчий курорт “Прикарпаття” хочуть продати за понад 64 мільйона гривень

Фонд держмайна знову виставив на продаж оздоровчий комплекс по стартовій ціні 64,4 мільйона гривень.

Фонд державного майна України (ФДМУ) виставив на приватизацію через аукціон оздоровчий комплекс “Прикарпаття” в Яремче, що перебуває на балансі Національного банку України, зі стартовою ціною 64,4 мільйона гривень, передає “УНІАН“.

Як повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook виконуючий обов’язки голови ФДМУ Віталій Трубаров, крок аукціону – 644,9 тисячі гривень, а сам він відбудеться 13 серпня цього року в системі “ProZorro.Продажу”.

Це вже не перша спроба продати “Прикарпаття”. Оздоровчий комплекс перебуває у відмінному стані, під охороною і підтримується в належному технічному стані, взимку опалюється”, – зазначив Трубаров.

SONY DSC

Комплекс є об’єктом незавершеного будівництва зі ступенем готовності 96%. За словами голови фонду, перша черга будівництва – будівля корпусу №2 – повністю завершена, укомплектована меблями, сантехнікою, освітленням. Однак залишається прокласти зовнішній каналізаційний трубопровід (близько 200 метрів), через що будівля не може експлуатуватися.

Сама будівля складається з п’яти дворівневих номерів і трьох квартир. Будинок збудовано за індивідуальним проектом. Загальна площа – 2029,75 кв. м.

Друга черга будівництва – це будівництво контрольно-пропускного пункту і підземних очисних споруд, а також реконструкція відкритого водоймища, яку інвестор має завершити протягом одного року і ввести комплекс в експлуатацію. Оздоровчий комплекс “Прикарпаття” розташований на земельній ділянці загальною площею 2,7 га, – додав Трубаров.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...