Мед Атлант

Стало відомо, коли поремонтують дорогу Надвірна – Бистриця

На поточний капітальний ремонт дороги Надвірна – Бистриця з Державного дорожнього фонду виділять майже 4, 5 мільйони гривень.

Про це повідомив у коментарі “UA: Карпати” перший заступник голови Надвірнянської районної державної адміністрації Богдан Зеленчук.

“Видано розпорядження, де передбачено так само кошти з дорожнього фонду на поточний капільний ремонт. Так, на дорогу Надвірна – Бистриця виділено 4 мільйони 450 тисяч гривень. А на автошлях Надвірна – Пасічна у межах села Пнів 1 мільйон 100 тисяч”, – зауважує Зеленчук.

Крім того, сільський бюджет села Пнів має долучитися та дофінансувати 400 тисяч гривень.

Ямковий ремонт на дорозі Пасічна – Надвірна завершився два тижні тому, проте цього не достатньо, вважають мешканці села Пасічна. Кажуть, ями на дорозі далі утворюються.

Зауважимо, що поточний ремонт на дорозі Надвірна – Пасічна розпочнеться тоді, коли буде готова проектно-кошторисна документація, повідомляє Андрій Сазонов, директор “Дороги Прикарпаття”. Після проведення експертизи робочого проекту, буде оголошена процедура закупівель. З переможцем тендеру буде укладено договір на виконання робіт. Роботи планують розпочати у вересні.

Нагадуємо, у липні мешканці села Пасічна перекривали дорогу з вимогою ремонту.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...