Мед Атлант

Мешканці Пасічної вимагають, аби їх почули й зремонтували дорогу

У селі Пасічна, що в Надвірнянському районі, продовжуть перекривати дорогу.

Акція протесту триватиме ще сьогоднв. Із завтрашнього мешканці приїдуть в ОДА до чиновників з вимогою їх почути. Жителі Пасічної перекривають дорогу майже тиждень. За цей час конструктивно поспілкуватися з владою в них не вийшло.

Проблема тягнеться віддавна. У 2015 році мешканці чули обіцянки про дорогу. У 2018 пообіцяли зробити ремонт за рік, однак цього не сталося.

“Наша влада нам гарантій не дає. Кажуть тільки про ямковий ремонт. Його почали робити, сталася злива – асфальт увесь повідставав. Клали його просто у воду”, – розповідають протестувальники.

Мешканці вимагають, аби до них хтось приїхав і дорогу нарешті почали ремонтувати, як слід, від Надвірної по село Бистриця. Бо їздити по такій дорозі неможливо. Люди не довіряють владі. Що ми можемо сказати, усі чиновники брехуни. Лише обіцяють й говорять, що немає грошей. За 10 років дорога не ремонтувалася ні разу. Це хіба тільки “простим” людям потрібна дорога? Дорога потрібна усім! – стверджують мешканці.

Учора неподалік місця протесту почали ремонтувати шмат дороги, проте, зі слів мешканців, кладуть асфальт у воду. Окрім цього, ремонт почали не з проблемної ділянки. Ще одна проблема розбитих доріг – лісовози. Зі слів мешканців, у них набирають більше, ніж треба.

До слова, перекривають дорогу не лишень вдень, але й вночі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...