Мед Атлант

Поліцейські затримали водія, через якого у ДТП загинув 23-річний хлопець. ФОТО

Поліцейські затримали водія, який вчинив смертельну ДТП на Коломийщині

ДТП, у якій загинув пасажир транспортного засобу, трапилася у Коломийському районі. Поліцейські відкрили кримінальне провадження і з’ясовують всі обставини події.

ДТП трапилася о 01:40 між с. Старий Гвіздець і смт. Гвіздець. Поліцейськими встановлено, що 22-річний водій автомобіля Volkswagen Transporter не впорався із керуванням і з’їхав у кювет. Після цього автомобіль перекинувся на бік, при цьому 23-річний пасажир вилетів через вікно і загинув на місці події. Водій та інший 22-річний пасажир не постраждали внаслідок аварії. Усі троє – мешканці Старого Гвіздця.

Слідчі встановили, що керманич перебував за кермом у стані сп`яніння – 1,14 проміле. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Невдовзі поліцейські повідомлять про підозру водію, а суд обере міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Тривають слідчі дії.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...