Мед Атлант

Поліція затримала мешканця Прикарпаття, причетного до смертельної аварії

Сьогодні, 9 січня, на автодорозі Львів – Шегині загинуло троє людей. Аварія сталася  у селі Бартатів Городоцького району на Львівщині.

Про це інформують у пресслужбі поліції Львівщини.

Правоохоронці затримали 46-річного жителя Франківщини. Він на «Фольксвагені» зіткнувся з вантажним автомобілем «Мерседес». Прикарпатець не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного  руху, де й відбулося зіткнення.

У ДТП загинули троє пасажирів “Фольксвагена”. Це 38-річний жителі та 46-річний Івано-Франківської області. Дані ще одного загиблого встановлюють.

Водій  «Фольксвагена» травмувався і був госпіталізований в лікарню. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 10 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років, – інформують у поліції Львівщини.

Тривають слідчі дії.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...